MÚLT ÉS JELEN

Az egyéni ügyvédi tevékenység folyamatos fejlődése folytán 2001-ben az irodavezető ügyvéd megalapította a Dobrovitz Ügyvédi Irodát.
Irodánkat folyamatos innováció és bővülés jellemzi mind tevékenységünk körét, mind munkatársaink létszámát tekintve. Az elmúlt évtizedekben szerzett kiemelkedő szaktudás és tapasztalat teszi képessé irodánkat arra, hogy a legmagasabb szinten nyújtson szolgáltatást belföldi és külföldi ügyfelek részére, ellátva jogi képviseletüket tevékenységük során egyaránt.

SZAKÉRTELMÜNK

A polgári- és gazdasági jog területein túl teljeskörű jogi szolgáltatást nyújtunk a klasszikus vagyonjog, társasági jog, kereskedelmi jog, ingatlanjog tekintetében. Több évtizedes tapasztalattal bírunk az ingatlanok tulajdonjogának átruházása, ingatlanok bérbeadása egyéb hasznosítása, társasházak és egyéb ingatlan közösségek kialakítása, kezelése, ingatlanfejlesztés, cégjog valamint kötelmi ügyletek területén is.
Vállaljuk ingatlanjogi ügyekben a hozzánk forduló ügyfelek peres képviseletét is.
Az Iroda zömmel magánszemélyek és társaságok ingatlanokkal kapcsolatos vagyonjogi ügyeinek képviseletére vállalkozik, mely palettán széleskörű ismerettel rendelkezik.
A társaságok általános jogi képviseletét ellátjuk cégeljárásban éppúgy, mint a tevékenységének gyakorlásához szükséges egyéb jogi természetű ügyeikben.
Klasszikus polgárijogi, főként vagyonjogi ügyek ellátása mellett az Iroda tevékenysége a kezdetektől kiterjedt a lokációban, majd annak vonzáskörzetében elhelyezkedő ingatlanfejlesztések jogi támogatására. Az Iroda több jelentős ingatlanfejlesztési projekt megvalósításában vett részt 2001-től napjainkig.
Kiemelt profilja az Irodának a mező- és erőgazdasági hasznosítású földek forgalmával, használatával, hasznosításával összefüggésben jelentkező jogi támogatása a magánszemélyeknek és az agrárgazdaságban működő egyéb társaságoknak.

SZEMLÉLETMÓDUNK

Munkatársaink elkötelezettek a következetes minőségI, innovatív megoldások biztosításában a legösszetettebb jogi és üzleti kérdésekkel kapcsolatban. A különböző jogi szakterületek szorosan együttműködve dolgoznak annak érdekében, hogy ügyfeleink számára a legjobb eredményeket tudják biztosítani.
Hiszünk a jogi szolgáltatás eredményességéhez szükséges szakterületi jártasságban és a más területeken szolgáltatókkal történő kooperációban.